Samenwerking

Aftercare.World is een groeiende organisatie. Samen zijn we in staat om steeds meer nabestaanden te bereiken en de best mogelijke nazorg te verlenen.

We leren van elkaar en door samen te werken met andere landen zijn we nog completer in ons aanbod voor de nabestaanden, zodat we altijd een antwoord hebben op hun unieke vraag.
We zijn actief op zoek naar collega’s voor diverse regio’s en landen!

Wij zijn op zoek naar gedreven zelfstandige nazorgverleners. Ondernemers die creatief, flexibel, stabiel, geduldig zijn en beschikken over een groot empathisch vermogen. Ervaring als ondernemer is handig maar niet noodzakelijk, ervaring met rouw en verlies wel. Heb je een warm hart, een lange adem en grote belangstelling voor het vinden van de juiste antwoorden op de hulpvragen die nabestaanden stellen? Vind je het leuk om partijen te verbinden en onderdeel te zijn van een internationaal samenwerkingsverband, waarbij training, kwaliteit en het delen van kennis uitgangspunten zijn? Stuur dan je CV met motivatie en foto naar Aftercare.World. We zien je bericht met veel belangstelling tegemoet!
Voor meer informatie kan je natuurlijk ook telefonisch contact opnemen op tel.nr.: 0031 630145391.

Wilt u meer te weten komen over de overkoepelende organisatie Aftercare.World? Bezoek dan de website: www.aftercare.world.